Nieuwe en 2e hands artikelen

Op deze pagina bieden wij losse producten aan die wij op voorraad hebben staan.

Centrifugaalpomp B70 NIEUW

€3.100,- excl. BTW afgeleverd op locatie. (NL/BE)

De B70 is een ideale pomp om dunne mest mee te verpompen. Door het inwendige snijmes zijn stroresten ook geen enkel probleem. Standaard wordt de pomp geleverd als kruiwagenmodel. Hierdoor is de pomp erg mobiel en overal inzetbaar. De pomp werkt op 400V en heeft een capaciteit van 93 m3 per uur.

Foliebassin

FOLIEBASSIN 2000 m3

€20.000,- excl. BTW

Een KIWA gecertificeerd foliebassin van 2000 m3 met de afmetingen van ca 23×35 meter. Inclusief: afnamestation 250×160 mm, onder en bovenfolie FPP conform de regels, controledrainage, taludbekleding en 1 persoon van MST bij de aanleg van het bassin. Kraan, hulpkrachten en hekwerk zijn niet inbegrepen.

BAUER MSX mixer NIEUW

€2.500,- excl. BTW afgeleverd op locatie. (NL/BE)

Deze mooie 7,5 kW mixer van het merk Bauer, is nog nieuw en ongebruikt in de originele verpakking. De mixer is tevens met bijbehorende inbouwgarnituur bij u af te leveren en daarnaast is deze ook door ons vakkundige personeel te plaatsen bij u op locatie.

Flygt SR-4650 mixer NIEUW

€5.100,- excl. BTW afgeleverd op locatie. (NL/BE)

Deze mooie 5 kW mixer van het merk Flygt, is nog nieuw en ongebruikt in de originele verpakking. De mixer is zelf volledig gemaakt van RVS om zo optimaal bestand te zijn tegen de omstandigheden in de mest. De prijs is inclusief schakelaar. De mixer is tevens met bijbehorende inbouwgarnituur bij u af te leveren en daarnaast is deze ook door ons vakkundige personeel te plaatsen bij u op locatie.

Flygt SR-4640 mixer NIEUW

€3.800,- excl. BTW afgeleverd op locatie. (NL/BE)

Deze mooie 2,5 kW mixer van het merk Flygt, is nog nieuw en ongebruikt in de originele verpakking. De mixer is zelf volledig gemaakt van RVS om zo optimaal bestand te zijn tegen de omstandigheden in de mest. De prijs is inclusief schakelaar. De mixer is tevens met bijbehorende inbouwgarnituur bij u af te leveren en daarnaast is deze ook door ons vakkundige personeel te plaatsen bij u op locatie.

Flygt F-3127 dompelpomp DEMO

NU €5.000,- excl. BTW afgeleverd op locatie. (NL/BE)

De versnijdende dompelpomp van Flygt is ideaal om automatisch mest over te pompen van kelder naar mestopslag. De pomp kan ook in de kelder gebruik worden om de mest homogeen te maken. Hooi en stroresten zijn geen enkel probleem door het  mes in de pomp. De pomp werkt op 400V en heeft een capaciteit van 252 m3 bij een opvoerhoogte van 3 meter.

Liner voor in mestsilo

€1.500,- excl. BTW afgeleverd op locatie. (NL/BE)

Dit betreft een vloeistofdichte binnenzak voor in een mestsilo. Dit hoeft uiteraard niet alleen voor mest te zijn. Nagenoeg alle vloeistoffen kunnen met behulp van deze zak opgeslagen worden, De zak heeft een diameter van 890 cm en een hoogte van 508 cm. Het materiaal is 1 mm LDPE.

Liner voor in mestsilo

€2.250,- excl. BTW afgeleverd op locatie. (NL/BE)

Dit betreft een vloeistofdichte binnenzak voor in een mestsilo. Dit hoeft uiteraard niet alleen voor mest te zijn. Nagenoeg alle vloeistoffen kunnen met behulp van deze zak opgeslagen worden, De zak heeft een diameter van 1385 cm en een hoogte van 308 cm. Het materiaal is 1 mm LDPE.

Folie 26,8×15,7 meter

€4.000,- excl. BTW afgeleverd op locatie. (NL/BE)

Het gaat hier om 2 folies met dezelfde afmetingen.
Folie 1: 1 mm LDPE folie
Folie 2: 0,75 mm PP folie

De folies zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld een foliebassin, afdekking van de sleufsilo enzovoort.

Heeft u belangstelling voor één van bovenstaande artikelen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemendan vervolgens contact met u op.

Naam

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Ik heb interesse in:

Opmerking

Door dit formulier te verzenden geeft u ons, Milieusystemen Tiel, toestemming voor het gebruik van de door u ingevulde gegevens voor het doel waarvoor deze in dit formulier worden gevraagd. U heeft uiteraard het recht uw toestemming weer in te trekken.

Ik ga akkoord:

Milieusystemen Tiel

Uw specialist in vloeistofopslag

VERKOOP – OPBOUW – ONDERHOUD – REPARATIE – KEURINGEN – SERVICE